Magyarország szépségkirálynői 2019-ben

Magyarország szépségkirálynői 2019-ben 1 - Hireink.hu

Nagypál Krisztina, Gaál Tímea és Csonka Rebeka Magyarország szépségkirálynői a Balatonon is megmutatták magukat koronáikban.

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!


Közös képet készített a Magyarország Szépe első három helyezettje: Nagypál Krisztina, Gaál Tímea és Csonka Rebeka. A rangos hazai szépségversenyt Nagypál Krisztina nyerte meg, aki több millió forint értékű nyereménnyel gazdagodott, és így ő képviselheti Magyarországot a világ egyik legnagyobb szépségversenyének világdöntőjén, a Miss World-ön, amelyet Thaiföldön rendeznek meg december 7-én.

Magyarország szépségkirálynői 2019-ben 2 - Hireink.hu

Fotók: MTI/Mohai Balázs

A Magyarország Szépe második helyezettje, azaz az első udvarhölgy Gaál Tímea lett, a második udvarhölgy pedig Csonka Rebeka, aki A legszebb mosoly címet is kiérdemelte. A három gyönyörű lány már a döntő végén is remekül mutattak egymás mellett, amikor megkoronázták őket.

Nagypál Krisztina lőtte a közös szelfit a telefonjával, amit aztán Instagram-oldalán is megosztott. A három szépség a Balatoni nyár című műsorban vendégeskedett, ahol a versenyre való felkészülésről, magukról és jövőbeli terveikről is meséltek.


A műsor után készült az alábbi kép róluk Révfülöpön. Mondanunk sem kell, milyen gyönyörűek egyenként is, pláne hárman egymás mellett.

Magyarország szépségkirálynői 2019-ben 3 - Hireink.hu

Továbbiak megtekintése az Instagramon

A döntőbe tizenhatan - Banicz Noémi, Bukta Lili, Csonka Rebeka, Gaál Tímea, Hegedűs Zoé, Kis Virág, Kiss-Juhász Vivien, Kövesi Zsuzsanna, Lakatos Lilla, Magosi Viktória, Márki Adél, Markóczy Annamária, Márton Fanni, Molnár Orsolya, Nagypál Krisztina és Ollári Barbara - jutottak.

A versenyzők négy különböző öltözékben vonultak végig a kifutón, a bikinis kör mellett nemzeti öltözetben és estélyiben, valamint egy úgynevezett kreatív touron mutatták meg magukat.

Magyarország szépségkirálynői 2019-ben 4 - Hireink.hu

A versenyre Csángó Tamás divattervező kézzel készítette el a több száz kristállyal díszített új koronákat.

Nagypál Krisztina Budapesten él párjával, idén júniusban végez a Metropolitan Egyetemen emberi erőforrás szakon. A sport mindig is nagy szerepet játszott az életében, tizenkét évig akrobatikus rockyt és latin táncokat táncolt versenyszerűen.

Magyarország szépségkirálynői 2019-ben 5 - Hireink.hu

Forrás: szeretlekmagyarorszag.hu

A 22 éves lány korábban elmondta, hogy szerinte egy szépségkirálynőnek nemcsak kívül kell szépnek lennie, legalább olyan fontosak a belső értékei is.

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a sportradar.hu hirdető oldal.
Sport Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni sporteszközeit és sport szolgáltatásait! - sportradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL