Meghívó az Államalapítási ünnepségre Hajdúdorogon

Meghívó az államalapítási ünnepségre Hajdúdorogon 1 - Hireink.hu

Különleges Táncszínházi produkcióval színesítik az Államalapítási ünnepséget Hajdúdorogon 2019. augusztus 16.-án pénteken.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

A rendezvényen fellépő Nyárádszeredai Bekecs néptáncegyüttes gazdag néptánc hagyományú, amelyet kezdetekben a helyi és környékbeli fiatalok alkottak. A nyárádszeredai Bekecs, mint kulturális tevékenységű egylet, már 1997 óta létezik, működését a Bocskai Dalkar és a helyi önkormányzat támogatja. Nagy hangsúlyt fektetnek az erdélyi táncok és népszokások bemutatására. Az együttes 2014-ben a Fölszállott a Páva tehetségkutató versenyen döntősként vehette át A legjobb határon túli előadónak járó különdíjat.

Meghívó az államalapítási ünnepségre Hajdúdorogon 2 - Hireink.hu


A rendezvényen 19:00-től ünnepi beszédet mond Csige Tamás Hajdúdorog város polgármestere, majd az új kenyeret megáldja Dalanics Zoltán parókus. Ez követi a Szép kert, szép környezet című mozgalom eredményhirdetése.

20:00-tól pedig az ünnepi műsor keretében a Nyárádszeredai Bekecs néptáncegyüttes Ember az embertelenségben - Táncszinházi produkciót tekinthetik meg.

Helyszín: Hajdúdorogi Móra Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola
Hajdúdorog, Tokaji út 5.

Meghívó az államalapítási ünnepségre Hajdúdorogon 3 - Hireink.hu
Meghívó az államalapítási ünnepségre Hajdúdorogon 4 - Hireink.hu
 

Minden kedves érdeklődőt szeretettel várnak a rendezvényre!

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL