Mézes Dóra fodrászmester mesterfodrászata

Mézes Dóra fodrászmester mesterfodrászata - Hireink.hu

A fodrászmester nem csupán hajat vág, és elkészít egy betanult frizurát, de egyenesen rád formázza azt, hiszen a hajviselet öltöztet, és kiegészíti egyéniségedet.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Sokan nem tudják, hogy különbség van a mesterfodrász, és a fodrászmester között, és hogy a különbözőség miben is rejlik. Hiszen mindketten ismerik és elsajátították a fodrász szakma alapjait, ismerik a különböző hajfestési, hajvágási eljárásokat, technikákat, és tudnak borotválni, szakállt nyírni.

A fodrászmester mesterfodrászata 1 - Hireink.hu

A mesterfodrász innen egy lépcsőfok, aki azért kapta ezt a címet, mert részt vett egy versenyen, ahol kitűnő eredményt ért el. A fodrászmester viszont letette a mester vizsgát, neki képzése és oklevele van róla, hogy valóban mestere a szakmájának.

A mester kreatív, és profi módon ért a hajhoz. Nem csupán elkészít egy frizurát, hanem vendége személyiségéhez szabva megtervezi, és összhangba hozza arcával, alkatával.

A fodrászmester mesterfodrászata 2 - Hireink.hu

MÉZES DÓRA ez a fajta fodrászmester, aki 9 éve dolgozik a szakmában, mestervizsgáját 2017-ben tette le. Hajszalonja Cegléden található a Gubodi utca 26 sz. alatt. 

  • H.hu - Miért éppen a fodrászatba szeretett bele?
  • M.D. - A családomban már volt egy fodrász, akinek hatására úgy döntöttem, hogy ezt a szakmát választom hivatásomnak. Miután megkezdtem tanulmányaimat a mestereim mellett, el tudtam sajátítani a vendégekkel való kommunikációt, a kreativitást, a szakma iránti tiszteletet és alázatot. Nagyon megszerettem már akkor is.
  • H.hu - Hogyan bontakozott ki a tehetsége?
  • M.D. - Tehetségem már tanuló koromban kezdett kibontakozni. A mesterem másodéves tanulóként már engedett önállóan dolgozni a fodrászatban. A környezetemben lévő embereknek már akkor én lettem a fodrásza. Sokan a mai napig is a vendégeim. A szakma folyamatos gyakorlása és szeretete vitt mindig előre.
  • H.hu - Milyen gyakran és hogyan képzi magát?
  • M.D. - Ahogy az időm engedi megyek tovább képzésekre, különböző oktatásokra. Fontosnak tartom, hogy egy fodrász mindig képezze magát. Ebben a szakmában mindig lehet tanulni! Az állandó változásban lévő világban muszáj követni az éppen aktuális divatot és nyitott lenni az új technológiákra.
  • H.hu - Ki a példaképe?
  • M.D. - Az elmúlt egy évben nagyszerű szakembereket ismertem meg, ők megmutatták a szakma iránti mélyebb tiszteletett és alázatot MESTERI szinten.

Időpont foglalás a +3620 217 2926 telefonszámon.

Mézes Dóra mesterfodrász kupon - Hireink.hu

Aki ezzel az ajándék kuponnal keresi fel a Mézes Dóra Hair Salon-t Cegléden , akkor 20%-os kedvezményt kap a frizura készítés árából.

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségével?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a cegesradar.hu hirdető oldal.
Céges Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni keresett cégét! - cegesradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL