Az otthon, szerelem első látásra!

Az otthonom szerelem első látásra - hireink.hu

Szerelem első látásra?


Van ilyen. Az ingatlan eladásban is lehetséges.

Mit kell tennünk, hogy a vevő is így érezzen a lakásunk, az otthonunk iránt?
Teremtsünk kellemes légkört, mert fontos az első benyomás!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

 1. Az első benyomás mindent visz! – Tisztítsd meg a bejáratot, az udvart!

 2. „Személytelenítés” – Minél kevesebb személyes jellegű tárgy legyen szem előtt, így jobban el tudja képzelni az érdeklődő az ingatlant a sajátjaként!

 3. Lim-lomtalanítás – Szabadíts fel rakodófelületeket. Pl. pakold le a kabátakasztót, tedd el a cipőket, szabadítsd fel egy könyvespolcot, cd, dvd polcot. Tegyél rendet az ágyon, az asztalon.

 4. Légfrissítés – Szellőztess kb. negyed órával az érdeklődő megérkezése előtt. Légfrissítő használatát nem ajánlott, hiszen nem tudni, milyen a potenciális vevő ízlése.

 5. Hadjárat a piszok ellen – Végezz alapos nagytakarítást! Ne hagyd ki az ajtófélfákat, villanykapcsolókat, kilincseket, csillárokat sem!

 6. Ha szükséges hívj ezermestert! – Javíttasd meg a csepegő csapokat, az elromlott zárat, esetlegesen cseréltesd ki a megrepedt járólapot! Ezzel a filléres beruházással jelentősen növelhető az eladási érték. Ha nincs konkrét szerelő, akkor érdemes szétnézni a Céges Radar weboldalon is, hiszen nagyon sok ezermester, szerelő, hirdeti magát: cegesradar.hu

 7. Ha kis költséggel megoldható színezd újra! – A legjobb befektetés eladás előtt ahol szükséges egy tisztasági festés. Érdemes világos színeket használni: könnyen átfesthetők és szinte mindenkinek tetszenek.

 8. Tágasabb terek! – csökkentsd a bútorok számát, így egy kisebb szoba is tágasabbnak tűnik. Egyébként ha sikerül értékesíteni az ingatlan és nem tudod vagy nem akarod az összes bútorodat az új lakásba vinni javaslom, hogy a Bútor Radar weboldalán a butorradar.hu hirdetési oldalon tedd fel a feleslegessé vált bútoraidat. Így a költözködés is könnyebbé válhat számodra.

 9. Több fényt! – Tisztítsd meg az ablakokat, esetleg cseréld erősebbre az izzókat és az ingatlan bemutatásakor kapcsolj lámpát!

 10. A szobanövények, vagy egy csokor virág az asztalon barátságos, otthonos hangulatot teremt.

 11. Sőt! Érdemes olyan weboldalon hirdetni, ahol nem az ötszázezredik hirdetés lesz a tiéd, ahol minden fontos információt meg tudsz adni, ahol akár INGYENESEN is hirdethetsz és ahol szép nagyméretű képeket is fel tudsz helyezni. Erre a legideálisabb az Ingatlan Radar országos hirdető oldala, ahol egyedülálló módon be tudod állítani azt is, hogy a hirdetésed akár 3.200 magyarországi település hirdető oldalán is megjelenjen! Ilyen igazából nincs még egy! 
  Az Ingatlan Radar hirdető oldalt itt lehet elérni: ingatlanradar.eu

 12. És a legfontosabb!!! Mindenképpen olyan fényképeket készíts a hirdetésedhez NAPPALI fényviszonyoknál, amelyeket az előbb felsorolt feladatok elvégzése után készítessz és ezt helyezd fel a hirdetésedhez!

Hirdetés
Profiwebmester.hu - hireink.hu

Amire nem érdemes költeni!!! Ne cserélj burkolatokat, ne szereltess fel klímát, ha eddig nem volt, ne cseréltess radiátort, nyílászárókat. Ezek nagyon drága beruházások, amelyeket nem lehet beépíteni az eladási árba! Ráadásul lehet, hogy az új tulajdonosnak nem is tetszenek.

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az ingatlanradar.eu hirdető oldal.
Ingatlan Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai otthonát!! - ingatlanradar.eu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL