Hogyan add el a lakásodat?

Hogyan add el lakásodat - hireink.hu


Íme néhány jó tipp, melynek segítségével könnyebbé és gyorsabbá teheted a lakáseladás folyamatát.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Bizonyára többeknek is alakult már úgy az élete, hogy ilyen-olyan okokból lakáseladásra adta a fejét. Mikor eljön az idő, mindenki szeretne gyorsan túladni a lakásán és a lehető legjobb üzletet megkötni. Igen ám, de hogyan kell elkezdeni, milyen bevett módszerek vannak, melyek alapján garantált a siker? Ezzel a pár tippel segítünk, hogy minél sikeresebb legyen az ingatlaneladás folyamata.


Hirdess ott, ahol a legoptimálisabban találnak rá ingatlanodra!

Vegyünk először is egy egyszerű példát: ha cipőt szeretnénk venni, hova mész? Egy cipőboltba. És ha ingatlan akarsz venni, hol keresgélsz? Egy erre specializálódott ingatlanhirdető oldalon. Magyarország legprofibb megoldását az ingatlanradar.eu kínálja. Miért? Először is nem javaslom, hogy olyan oldalra rakj fel hirdetést, ahol több millióan hirdetnek, mert elveszlik a te hirdetésed a sok millió között. Az sem igazán szerencsés, ha csak páran hirdetnek, mert azt meg nem nézik. De ha igazán jó megoldást akarsz, akkor válasz olyan Hirdető Rendszert, ahol "nem csak egy weboldal hirdeti" a te hirdetésed, hanem sok más ember is. Na ilyen az Ingatlan Radar Hirdető Rendszere az ingatlanradar.eu csapata!

Itt a háttérben egy olyan gyorsan növekedő, már most több száz főből álló csapat és ingatlan ajánlói hálózat tevékenykedik, akiknek az az ÉRDEKÜK, hogy az ingatlanradar.eu weboldalon megjelentetett hirdetések a lehető leghamarabb gazdára találjanak. Ez olyan, mint ha Neked lenne több száz alkalmazottad, akik a Te ingatlanodat ajánlják másoknak minden nap, minden alkalommal! Ezt a segítséget és módszert kizárólag az ingatlanradar.eu weboldalon találod. Szerinted mennyivel könnyebb úgy eladni az ingatlanodat, ha nem csak te magad akarod eladni hanem ebben több száz ember is besegít? És mindezt úgy, hogy ez többlet költségedbe nem kerül, csak az egyébként is kiválasztott kiemelésedbe! Ez az ingatlanradar.eu csúcs szuper megoldása neked!


Minél több az információ, annál jobb!

Az ingatlanhirdetésben adj meg minél több lakással kapcsolatos paramétert, hogy az érdeklődők már előzetesen tájékozódjanak és alaposan megismerhessék az ingatlant. Ráadásul a sok információ bizalmat kelt a leendő vevőben, így még jobb esélyekkel vághatsz neki az eladásnak. Gondolj bele, ha neked valamit el akarnak adni, de szinte semmit információt sem adnak meg, te nem egyből bizalmatlanná válsz? Éppen ezért az adatlapot töltsd ki úgy, mintha te lennél a vásárló, gondolkozz az Ő fejével.

Miket tartanál fontosnak? Vedd számba a lehetőségeket: a kisgyerekesek a zöld övezetet, a játszótereket, óvodákat, egészségügyi intézmények közelségét, az idősebbek a liftet és a bevásárlóhelyek elhelyezkedését vehetik figyelembe. A fiataloknak fontos lehet a jó tömegközlekedés, és hogy minél közelebb legyenek kávézók, szórakozóhelyek, sportolási lehetőségek. Ne feledd, ne azt írd le, amit te szeretsz a lakásban, hanem azt, hogy neki miért éri meg megvenni! Ráadásul, ha sok információt megadsz, akkor a keresési funkciókkal is sokkal többször találnak rá a te hirdetésedre.


A jó fotó rendkívül fontos!

Kár tagadni, egy jó fénykép magától eladhatja a lakást – vagy legalábbis rengeteg érdeklődőt odacsábíthat. Tölts fel minél több és szebb fotót az ingatlanról!

Nagyon Fontos: soha se álló képet készíts, hanem fekvő képet, mert a számítógépeken és a hirdetési weboldalakon az álló kép csak kicsiben látszik. A legjobb az, hogy ha telefonnal készíted a képet, akkor fordítsd el fénykép készítéskor! Természetesen amikor a hirdetésed felrögzited az ingatlanradar.eu weboldalán, lehetőséged van elforgatni a képet, ha még sem jól sikerült az irányt megválasztani.

Hogyan add el a lakásodat 3 - hireink.hu


Néhány hasznos tanács, hogyan készítsd el a tökéletes képeket:

  1. Fotózás előtt rakj rendet! Lehetőleg nappali fénynél, világosban fotózz! Ha nappal készülnek a képek és felkapcsolod a lámpákat, figyelj oda, hogy az égő lámpatestek ne látszódjanak a fotókon! Ez ugyanis sötétebb lakás benyomását keltheti az érdeklődőben.
  2. Fotózz a szoba egyik sarkából, hogy minél nagyobb látószögben láttasd a helyiségeket! Ügyelj arra, hogy ne legyenek ferdék a képek!
  3. Az ingatlanról lehetőleg tölts fel egy alaprajzot is, mivel ez sokat segít a vevőknek a tájékozódásban.
  4. Mindig legyen kép az épületről kívülről és belülről is, mert sokkal inkább bizalmat kelt az érdeklődőkben a sok és jó minőségű kép.


Az ingatlanosok lehet, hogy megkeresnek

Készülj fel, hogy jó néhány szakember felkeres majd az eladó lakással kapcsolatban. Ha ezt nem szeretnéd, írd bele a hirdetésbe, hogy „ingatlanosok kíméljenek”. Ha mindenképp egyedül szeretnéd eladni a lakást, akkor légy erős! És ne idegeskedj, a szakemberek csak a munkájukat végzik. Ráadásul sokszor jól jöhet egy segítő kéz, főleg, ha nincs időd és energiád az eladással bajlódni. Ebben az esetben érdemes egy jó ingatlanossal felvenned a kapcsolatot,  aki szimpatikusnak és megbízhatónak tűnik. Ha szükséged van ingatlanos segítségére, akkor ezt jelezheted az ingatlanradar.eu weboldalán is!


Ne pazarold az idődet komolytalan vevőkre!

A lakásvásárlás olyan, mint a szerelem első látásra. Elég hamar eldönti az ember, tetszik-e neki, amit lát, vagy sem. Ha valaki nem kérdez túl sokat és nem akarja alaposan megismerni a lakást, az minden bizonnyal tovább keresgél majd. Az ilyen érdeklődőket meg kell tanulnod felismerni, ne pazarold komolytalan vevőkre az idődet! Próbálj meg mindent megtudni róluk, így könnyebben kiderül, hogy komoly vevőnek mutatod-e a lakásod. Ha egy potenciális vevő bizonytalankodik, kezdj el kérdezősködni (pl. milyen célból vásárolnának, hol laktak eddig, mik a legfontosabb keresési szempontjaik). A válaszaik alapján győzd meg, neki miért lenne jó mégis, ha a lakásodba költözne. Jól rendszerezheted az érdeklődőket, ha felírod a személyes adataikat és megjegyzéseket írsz melléjük. Csak úgy, mint egy ingatlanos – tanulj a profiktól!

Hogyan add el a lakásodat 2 - hireink.hu


És akkor most nézzük az ingatlan eladás legszuperebb lépéseit:

  1. Készíts néhány szuper jó fotót az ingatlanodról.
  2. Készíts egy olyan leírást az ingatlanodról, ami részletes és kiemeli az előnyeit.
  3. Tedd fel a hirdetésed a legtöbb előnyt megadva az ingatlanradar.eu weboldalon úgy, hogy Profi, csomagot válassz hozzá és ezzel elindul a hirdetés áradat.
  4. Oszd meg a felrakott hirdetésed a Facebookon, miközben látni fogod, hogy az Ingatlan Radar több száz kollégája is a Te ingatlanodat osztja és ajánlja a saját ismeretsége részére.
  5. Teddki akár nyomtatott formában is a hirdetésed.
  6. Tájékoztasd az érdeklődőket.

+1. Végezetül, ha eladtad a lakásod, ünnepelj!

Egy fárasztó lakáseladás után – ami akár több hónapot is igénybe vehet – lazíts egy kicsit! Mielőtt kiköltözöl a lakásból, vegyél egy forró fürdőt és bonts ki egy üveg pezsgőt. Búcsúztasd el méltón ingatlanodat úgy, hogy közben kiélvezed a jól megérdemelt pihenést.

Sok sikert kívánok az ingatlan értékesítéshez!

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az ingatlanradar.eu hirdető oldal.
Ingatlan Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni álmai otthonát!! - ingatlanradar.eu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL