Tuti tippek lakásfelújításhoz idegbaj helyett!

Tuti tippek lakásfelújításhoz idegbaj helyett 1 millió! - Hireink.hu

Hogyan újíthatom fel úgy a lakásomat, hogy az tényleg tuti legyen és ne keljen pár év múlva újra kezdeni?


Vajon megfelelő a lakás villanyszerelése, vagy a vízvezeték rendszere? Lehet, hogy a nyílászárók okozzák a sok fűtésszámlát, vagy esetleg a homlokzatszigetelés hiánya? Talán egy "őskövület" a lakásom és már időszerű lenne profin és korszerűn felújítani?
A kérdések jók, de kitől kaphatunk rá választ?

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Összeszedtük azokat a kérdéseket, amiket a lehető legkorábban el kell kezdeni megválaszolni, ha nem akarjuk, hogy fél-egy év múlva ránk szakadjon a vakolat, leégjen a házunk a hibás vezetékezés miatt vagy esetleg úszómedencévé váljon a lakásunk. Hidd el, ha sokat vársz a megfelelő lakásfelújítással, bizony előfordulhat, hogy sokkal többe fog kerülni.

Tuti tippek lakásfelújításhoz idegbaj helyett! 1 - Hireink.hu

Tervezzük meg!

Lehet, hogy úgy gondolod még nincs itt az ideje, még csak néhány ablaknál süvít be a szél, még csak néhány helyen pereg a falról a festék, a vakolat, és még csak kisebb hibák vannak a lakásban, a kertbe, az udvaron, pedig ezek már a figyelmeztető jelek.

Mire figyelmeztetnek? Arra, hogy itt az idő, most már nem várhatunk tovább a lakásfelújítással.  Menjünk végig a lakáson, és jegyezzük fel magunknak azokat a pontokat, ahol kicsit kilóg a vezeték, beázott a fal vagy rossz a szigetelés, hogy ezek kijavításával megakadályozzuk épületünk további állapotromlását. De egy dologról ne feledkezzünk el: lehet, hogy ezek a hibák csak a jéghegy csúcsa, lehet, hogy a sokkal nagyobb dolgokat nem is vettük észre, mert mi nem vagyunk szakemberek. Mit tehetünk ilyenkor?

Tuti tippek lakásfelújításhoz idegbaj helyett! 2 - hireink.hu
 
Tuti tippek lakásfelújításhoz idegbaj helyett! 3 - hireink.hu
 

Hívjunk szakembert!

Ha már addig eljutottunk a tervezésben, hogy mit akarunk megjavítani, felújítani, azt is el kell döntenünk, hogy kire bízzuk a munkát. Mint minden szakmában, kőművesből, burkolóból, építésvezetőből is találhatunk profit, kicsit kétbalkezes szakit és sajnos szélhámost is. Ezt egy mintamunka, referencia bekéréssel könnyen kideríthetjük, de minden esetben győződjünk meg róla, hogy a szakember, vállalat céges adatai online is megtalálhatóak, hogy probléma esetén tudjunk kihez fordulni. 

Akármilyen átgondolt és részletes költségvetést is készítünk, teljesen biztosak lehetünk benne, hogy beeshetnek még nem várt extra kiadások is,  és ilyenkor jól jön, ha az összes munkálatot egy cég végzi, mert akkor nem lesznek fennakadások, gyorsabban elhárulhatnak az akadályok is.

Az is fontos szempont lehet, hogy  olyan céget keressünk meg, amelyik képes az összes lakásfelújítással kapcsolatos dolgot elvégezni, mert akkor több legyet ütünk egy csapásra:

  • nem kell több szakival egyezkedni és egyeztetni,
  • nem kell félni attól, hogy az előző szaki hibája tönkreteszi a többi munkáját is,
  • nem kell félni attól, hogy garanciális hiba esetén egymásra mutogatnak a szakik,
  • és ráadásul valószínűleg kisebb költsége lesz, mint ha külön-külön egyezkednél sok céggel.

Egyébként, ha egy céget (generál kivitelezőt) bízunk meg a teljes feladat elvégzésével, sokkal valószínűbb, hogy minden el fog készülni időre és a garanciával sem lesz gond.

Tuti tippek lakásfelújításhoz idegbaj helyett! 4 - hireink.hu
 
Tuti tippek lakásfelújításhoz idegbaj helyett! 5 - hireink.hu
 

Feltérképeztük a legjobb lakás felújítókat


Az Építkezés Radar (epitkezesradar.hu) hirdető oldal a Hireink.hu munkatársaival közösen feltérképezte a Budapest és környéke olyan cégeit, amelyek a teljes lakásfelújítást el tudják végezni.

A tapasztalatok azt mutatják, hogy sajnos sok rossz hírnevű cég van, akiket nem szívesen ajánlanánk, de a keresgélés közben ráakadtunk több olyan cégre is, amelyekkel kapcsolatban nem igazán voltak negatív vélemények.

Közülük is kitűnt Pallagi János cége és csapata. Szembetűnő különbséget tapasztaltunk a munka előtti és munka utáni állapotok között, ráadásul teljes egészében leveszi a megrendelő válláról az összes terhet, az elvégzendő feladatokat. Majdnem olyan, mint amikor "kulcsra készen" adják át a lakást. A lakásfelújítás után kitakarítva, a terep teljesen elrendezve, azonnal beköltözhető formában. Nem kell semmilyen munkafázisról mással egyeztetni és mindenre garancia van.

Igaz, hogy nem az "Olcsó János" kategóriába tartozik, de azt már szerintem mindenki tudja, hogy olcsó húsnak híg a leve! Viszont bőségesen kárpótol minket az árért a nyugalom, nem kell szaladgálni, nem kell feleslegesen idegeskedni és akár évtizedekre is meg van oldva a garantál minőségű lakásfelújítás.

Tudod milyen rossz az, amikor évtizedeken keresztül kell azt a hitvány munkát nézni, amit egy kétbalkezes szaki okozott neked. Ha nem akarsz így járni, akkor Pallagi János kiváló választás, de csak akkor hívd, ha Budapesten vagy 50 km-es körzetében laksz!

A Te ajándékod Pallagi Jánostól:

Pallagi János Ajándékkupon

Aki ezzel az ajándék kuponnal keresi fel Pallagi Jánost, az 2018. november 30-ig a Festés munkadíjából 15% kedvezményt kap!

Pallagi János és cége elérhetőségei:

Visszahívást kérek!

Weboldal megtekintés

 

Nézd meg ezeket is!

MarketingMentorod.hu

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója az epitkezesradar.hu hirdető oldal.
Építkezés Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni építkezési eszközeit, szolgáltatásait! - epitkezesradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL