Azonnal frissítsd a Windowst, ha nem akarsz kártevőket!

Azonnal frissítsd a Windowst, ha nem akarsz kártevőket! 1 - Hireink.hu

Az augusztus előtti állapot szerint felhasználói közreműködés nélkül is kártevő kerülhet a számítógépekre, ezért a legújabban kiadott frissítést mindenképpen ajánlott telepíteni!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Mostantól már elérhetővé váltak a Microsoft augusztusi hibajavító keddjének keretében kiadott Windows frissítések. A vállalat összesen 96 darab sebezhetőséget szüntetett meg a támogatott szoftvereiben, ebből 26 kapott kritikus besorolást. A frissítések többek közt a Windows, az Internet Explorer, a Microsoft Edge, és az Office összes kiadását érintik!

Azonnal frissítsd a Windowst, ha nem akarsz kártevőket! 2 - Hireink.hu


Az augusztusi javítások minél gyorsabb telepítése a szokásosnál is fontosabb, hiszen a Microsoft két olyan sérülékenységet is foltozott a Remote Desktop Protocol (RDP) komponensben, amelyek lehetővé teszik a támadók számára, hogy bármiféle felhasználói beavatkozás nélkül, távolról kártevőket telepítsenek a számítógépekre.

Ha ez nem lenne elég, akkor a támadók képesek automatikusan terjeszteni a PC-k között a kártevőket, így például egy szempillantás alatt működésképtelenné tehetnek egy komplett céges hálózatot.

A most javított sebezhetőségek súlyosabbak a WannaCry által kihasznált BlueKeepnél.


A biztonsági frissítések a Windows Update szolgáltatáson keresztül tölthetőek le és telepíthetőek, ha még nem telepítette a Windows magától automatikusan.Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL