E-on áramszünet lesz egész nap, mutatjuk hol

E-on áram szünet lesz egész nap, mutatjuk hol 1 - Hireink.hu

Sokan nem tudják, hogy mikor és hol várható áramszünet, még ha tervezett üzemszünetről vagy üzemzavarról van is szó, bár az E-on igyekszik tájékoztatni mindenkit időben, de itt megtekinthető.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Az E-on tájékoztatása szerint folyamatosan hálózat felújításokat végeznek a településeken és már jó előre tájékoztatják az adott terület vállalkozásait, és különös tekintettel a lakosságot is. Ezt igyekeznek megoldani plakátozással, szórólapozással, levéllel, valamint online is elérhetőek az erről szóló információk. Ettől függetlenül sokan nem tudják, hogy honnan szerezhetnének be azonnal hiteles információkat.

E-on áram szünet lesz egész nap, mutatjuk hol 2 - Hireink.hu


Az E-on felhívja mindenkinek a figyelmét arra, ha azt tapasztalja, hogy nincs áram vagy gáz az otthonában, akkor első sorban az E-on térképén ellenőrizheti, hogy tervezett üzemszünetről van-e szó, vagy üzemzavarról. A térképen a település nevét kell megadni és akkor pontosan kilistázza, hogy a kiválasztott időpontokban mely utcákban végeznek bármilyen munkálatokat az E-on munkatársai. A térképet itt tekintheti meg:

 

 

E-on térkép megtekintése

 

Fontos azzal is tisztában lenni, hogy az áramszünet ideje alatt más szolgáltatások (pld.: mobil, internet, tv, vezetékes telefon, stb...) sem biztos, hogy fognak üzemelni az adott területen. Az E-on tájékoztatása szerint minden szolgáltatónak, cégnek lehetőséget biztosítanak az áramszünet ideje alatt aggregátor (áramfejlesztő) igénybevételére, de erről az adott szolgáltatónak kell dönteni, hogy igénybe veszi-e a saját szolgáltatása zavartalan biztosítása érdekében.


Sajnos sok esetben tapasztalható, hogy egyes szolgáltatók - dacolva az akár napokig tartó szolgáltatás kieséssel -, nem kérik az E-ontól az áramszünet ideje alatt az aggregátort! Ezért fordult az elő Hajdúdorogon is, hogy egy időben nem volt sem vezetékes sem mobil internet, sem vezetékes és mobil telefon, továbbá tv szolgáltatás sem!  Ezzel a hozzáállással viszont nem csak sok háztartás, hanem jó pár cég napokig tartó működését lehetetlenítették el az internet és a telefon hiány miatt.

Ha nincs áram, természetesen telefonon is lehet érdeklődni, de az sokkal nehézkesebb, így inkább mindenkinek az online módszert javasoljuk! Érdemes eltárolni ezt az oldalt a könyvjelzők közzé, hogy bármikor meg lehessen tekinteni a várható áramszünet időpontjait.

Telefonon hétköznap 8:00-18:00, szombaton pedig 8:00-20:00 között lehet érdeklődni mobilról a 06 (20/30/70) 459 96 00 vagy vezetékesről a 06 52 512 400 telefonszámon.

E-on áram szünet lesz egész nap, mutatjuk hol 2 - Hireink.hu

 

Nézd meg ezeket is!

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL