Hogyan vált valóra egy álom!

Hogyan vált valóra egy álom! - Hireink.hu

Hol találtam rá arra a dekoratőrre, aki az én álmaimat is valóra váltja? A Céges Radar weboldalon. Egy biztos, engem megfogott, amit láttam, és nem véletlenül!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Egy érdekes képre figyeltem fel a minap az internetet: Egy férfi állt egy makett autó mögött. Először azt hittem, hogy valami autós dologról van szó. Azután rá jöttem, hogy egy olyan dekoratőr mutatta be az elkészült munkáit, aki személyre szólóan az álmokat valóra váltja,  és az álmokat önti egyedi makett formába.  A Céges Radaron itt jelent meg a cikk!

Hogyan vált valóra egy álom! 1 - hireink.hu

Mint kiderült ez az autó is egy álom megtestesülése volt, pedig egy nem létező autóról van szó. A saját kezével készítette aprólékos munkával. A külső kasznit leemelve az autó belsejét lehetett látni, ahogyan elhelyezkedik az alvázon. Becsuktam a szemem, és elképzeltem, mint ha ezzel mennék, és érzem, ahogyan szinte repül az úton... Hát még amikor a piros sportautót megláttam! Egyszerűen csodálatos.

Közben rátaláltam több más általa készített makettre is. A lélegzetelállító világító toronyra, mely tökéletes mása a valóságnak. Az arany csillogású tűzoltó sisak szinte megigézi és felkelti a vágyat, hogy én is tűzoltó legyek. Szenzációsan jól sikerült az egyedi igényre tervezett golf klubos autó is, melynek egyetlen hiányossága, hogy sajnos nem tudok beleülni. A boros palack a tálcán, szinte életre kelti egy romantikus este emlékét. A kemping sátor a fenyvessel megigézi a természet szépségét, de a pálmafa alatti napozó ágy is a tökéletes pihenésről árulkodik. A sok-sok személyre szabott különleges és egyedi alkotás mind-mind egy mondhatni igazi művészről árulkodik, akit nem véletlenül hívok az álom megvalósítójának.

 
Hogyan vált valóra egy álom! 2 - hireink.hu
 
Hogyan vált valóra egy álom! 3 - hireink.hu
 

Soha sem gondoltam volna, hogy egy igazán tehetséges dekoratőr ilyen egyedi, különleges dolgokra is képes. Persze ez még csak egy része volt annak, amit érdemes volt megnéznem. Az üzletdekorációk és a 3D-s feliratok tovább mélyítették az elismerésemet a munkájával kapcsolatban.

Hogyan vált valóra egy álom! 4 - hireink.hu
 
Hogyan vált valóra egy álom! 5 - hireink.hu
 

A fotónyomtatott ponyvák a reklámozás kedvelt eszközeihez tartoznak, ahol fontos a színvonalas megjelenés. Az egyedi igények szerint készített vászonképek elegáns stílust adnak az iroda megjelenésének, de akár a lakás díszét is képezhetik.

Hogyan vált valóra egy álom! 6 - hireink.hu
 
Hogyan vált valóra egy álom! 7 - hireink.hu
 

A faliórák mind a mai napig fontos kellékei a szobák díszének, mely egyszerre sugároz pontosságot és eleganciát.  Viszont nem mindegy, hogy mennyire igazodik az adott helység stílusához, hangulatához! Természetesen igény szerint ezt is személyre szólóan készíti el. Ami engem különösen elvarázsolt, hogy egy egyszerű illatosító milyen fontossággal bírhat, ha jól van elkészítve.

Hogyan vált valóra egy álom! 8 - hireink.hu
 
Hogyan vált valóra egy álom! 9 - hireink.hu
 

Közben persze ráakadtam, hogy mindezeket a csodás munkákat Szakál Tamásnak köszönhetjük, aki a Szakál Design Kft. ügyvezetője. Felhívtam személyesen, hogy megtudjam, az én álmaimat is valóra tudná-e váltani. Valamint kíváncsi voltam rá, hogy mióta csinál ilyen egyedi, különleges dolgokat.

Igen, biztosan tudom teljesíteni! Egyébként is az egész ország területéről vannak megrendelőim.” — adta meg az egyértelmű választ Tamás a Hireink.hu riporterének, majd hozzá tette:

Már gyerekkoromban is az volt a vágyam, hogy különleges maketteket készítsek. Éppen ezért ez lett a szakmám, és ebből adódóan már több mint 30 éve készítek egyedi dolgokat. Igazából ez a hobbim, a szenvedélyem, vagy ha úgy tetszik ez a hivatásom. Tudod, amikor valakinek van egy álma, egy vágya, és én azt megvalósíthatom, életre kelthetem, akár egy egyszerű képen vagy még inkább 3 dimenzióban, az igazán csodálatos dolog!

Tamás most többek között a MarketingMentorod.hu csapatával közösen tevékenykedik és nem véletlenül. A cél mind kettőjüknek ugyan az: valami olyat nyújtani az ügyfeleknek, ami egyedi, különleges, és amivel ők is egyedivé válhatnak! Tamás csodálatos alkotásokat, dekorációkat, képeket hoz létre a megrendelői számára. A MarketingMentorod.hu csapata pedig segít abban, hogy a megrendelői minél inkább közismertté válhassanak, amihez természetesen felhasználják a Tamás által készített képeket is! Tökéletesen kiegészítik egymást!

Egy cég életében rendkívül fontos, hogy figyelem felkeltő látványt nyújthasson a vásárlóinak, megrendelőinek, és hogy minél többen megismerjék az adott céget. Éppen ezért van nagy jelentősége mind kettőjük tevékenységének az adott cégek sikeresebbé tétele érdekében!

Tamás egy különlegességgel is készült a számodra:

Szakál Tamás Ajándékkupon - Hireink.hu

Aki ezzel az ajándék kuponnal keresi fel Tamást, komplett logó tervezést kap ajándékba!


Szakál Tamás elérhetőségei:

Visszahívást kérek!

Weboldal megtekintés

 

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a cegesradar.hu hirdető oldal.
Céges Radar Hirdetésfeladás itt - Segítünk megtalálni keresett cégét! - cegesradar.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL