INGYENES számlacsomag 10.000 Ft ajándékkal!

INGYENES számlacsomag 10.000 Ft ajándékkal! 1 - Hireink.hu

A CIB Bank rendesen odavágott, hiszen új bankszámla nyitás esetén az INGYENES havidíj mellett további 5.000 vagy 10.000 Ft ajándék egyenleggel jutalmazza a magányszemélyeket és a cégeket is!

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Elérkezett az az idő, amikor már nem mi fizetünk azért, hogy bankszámlánk legyen, hanem nekünk fizetnek! Igen, valóban, a CIB Bank ezt vezette be. De, hogy hogyan lehet hozzájutni, annak részleteiről cikkünkben részletesen olvashat. Nézzük a tényeket!

INGYENES számlacsomag 10.000 Ft ajándékkal! 2 - Hireink.hu


Ha jelenleg még olyan bankszámlával rendelkezik, amelynek magas a havidíja, most érdemes váltani! Ez természetesen nem csak magánszemélyekre vonatkozik, hanem cégekre is.

INGYENES számlacsomag 10.000 Ft ajándékkal! 3 - Hireink.hu

Mivel sok fajta opció közül lehet választani és nem vagyunk profi banki szakemberek, így első körben mindenképpen javasoljuk, hogy a weboldalon a REGISZTRÁCIÓ, VISSZAHÍVÁSKÉRÉS ablakban kért adatokat töltsük ki!

Ez azért nagyon fontos, mert az adatok megadását követően a BANK munkatársa a lehető legrövidebb időn belül vissza fog hívni, így ezt sem jelent nekünk költséget.

Az adatok rögzítésekor adjuk meg a nevünket, vagy a cég nevét, a telefonszámunkat és az e-mail címünket. Az alatta lévő 7 számon soha se módosítsuk!

Ezen kívül jelöljük be, hogy lakossági vagy vállalati számlát szeretnénk, majd ezt követően kattintsunk a Regisztrálok! gombra. Ennyire egyszerű az egész.


Ráadásul van egy rendkívül jó ajánló programja is a CIB-nek! Ez azt jelenti, ha már létrejött az új bankszámlánk, és másoknak is ajánljuk ezt az INGYENES számlacsomagot az ajándék egyenleggel, akkor ezért nem csak az új számlát nyitó kap ajándék egyenleg feltöltést, hanem az ajánlója is.

Természetesen online számlanyitásra is van lehetőség, de előtte soha se feledjük el  a REGISZTRÁCIÓ, VISSZAHÍVÁSKÉRÉS ablakban kért adatokat kitölteni!

További információk és a regisztráció elindítása itt érhető el:

CIB információ, regisztráció

 

INGYENES számlacsomag 10.000 Ft ajándékkal! 4 - Hireink.hu

 

Szeretne Ön is egy hasonló cikket, amelyben az Ön tevékenységének részletei jelennek meg az Ön elérhetőségeivel?

 

Keresse a Hireink.hu hírszerkesztőit, akik Önnek egy kedvezményes reklámkampány keretében akár országos ismertséget érhetnek el !

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL