Szeretnéd megtalálni az elveszett mobil telefonodat?

Szeretnéd megtalálni az elveszett mobil telefonodat? - hireink.hu


Már mindenkivel előfordult az, hogy sehol sem találta a mobilját, és hiába is hívná fel, mert lenémította. Nincs más hátra, csak az órákig tartó keresgélés?

Tudtad azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert, céget is elérhetnek?
További információkért keresd hírszerkesztőnket! Kattints ide!

Csak semmi pánik, a következő egyszerű trükkel gyorsan megtalálhatod az iPhone vagy az androidos telefont is. Főleg az veheti ennek az opciónak nagy hasznát, akinek ellopták a mobilját. A „hangosítás” funkció beállításával újra hallhatóan fog jelezni a készülék.

iPhone logo - hireink.hu IPhone-tulajdonosok ehhez jelentkezzenek be az icloud.comoldalon az Apple-ID-kódjukkal. Az „iPhoe-keresés” opciónál a térképen bejelölt helyen megtalálhatják a telefonjukat.

Icloud Készülékkereső - hireink.hu

android logo - hireink.hu Androidos felhasználók keressék fel az android.com/find oldalt. Itt a Google-adatokkal kell feljelentkezni, ezután rövidesen megjelenik egy térkép, aminek a segítségével újra megtalálható és felhangosítható a telefon.

android Készülékkereső - hireink.hu

android Készülékkereső - hireink.hu

Érdekesnek találtad cikkünket?
Legyél te is a támogatónk!


A Hireink.hu támogatási programja az első olyan kezdeményezés, aminek keretében az olvasóink közelebb kerülhetnek hozzánk és támogatásukkal segíthetik, hogy hírszerkesztői, blogírói munkánkat továbbra is az eddig megszokott magas színvonalon végezhessük. Támogasd te is a politika és bulvár mentes pozitív harek folyamatos megjelenését. Támogatóként már heti egy kávé árával is hozzájárulhatsz a minőségi hírszolgáltatáshoz!


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozz programunkhoz, támogasd munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL