Tudom hol jártál tavaly nyáron!

Tudom hol jártál tavaly nyáron! - Hireink.hu


Ha hiszed, hanem, tényleg tudom, hol jártál tavaly nyáron! Sőt nem csak ezt tudom, hanem azt is, hogy egész évben hol jártál!

Igazából nyilván nem rólam van szó, hogy én tudom, hanem arról hogy a GOOGLE tudja, mondhatni minden egyes lépésedet, hogy hol, mikor és merre jártál.

Tudta azt, hogy egyes híreink akár 3.200 weboldalon is megjelenhetnek és akár 300.000 embert is elérhetnek?
További információkért keresse hírszerkesztőnket itt!

Nem hiszed el? 

Van egy olyan weboldal, ahol ezeket visszamenőlegesen meg tudod nézni a térképen időpontokkal ellátva.

Honnan tudhatja ezeket?

Ha van GOOGLE fiókod (márpedig kinek nincs), akkor, ha be vagy jelentkezve a telefonodon a fiókodba, a GOOGLE feljegyzi, mikor hol jártál. Gyakorlatilag, ha használni akarod például a Play Áruházat, vagy a telefonodon meg akarod nézni az emailjeidet, muszáj, hogy bejelentkezzél. Ez a funkció egyébként nagyon jó lehet abban az esetben, ha szükséges, hogy visszaemlékezz, mikor merre jártál. Ez sok esetben már nekem is jól jött.

Így néz ki a térképen:Tudom hol jártál tavaly nyáron! 2 - Hireink.hu


Viszont arra nagyon vigyázz, hogy más ne férjen hozzá a fiókodhoz, mert ezzel akár vissza is élhetnek. Gondolj bele, ha például a párod megnézi és neked van titkolni valód, nos, akkor nagy a baj. Szintén problémát jelenthet, ha te vállalkozó vagy és mondjuk a NAV keresztbe akar tenni az útnyilvántartás miatt.

A lényeg: ez a funkció nagyon jó, de nagyon vigyázz a fiókod biztonságára!

Kérlek, oszd meg ezt a cikket másokkal is, hogy  mindenki tudjon róla!

Ha be vagy jelentkezve a GOOGLE fiókodba, a saját térképedet itt tudod elérni:

   
Helyelőzmények

Az idővonal funkció a Google Térkép szolgáltatásban a saját helyelőzményeit jeleníti meg. Ez az Ön saját térképe azokról a helyekről, amelyeket a fiókba bejelentkezett eszközzel keresett fel. Lehetősége van a helyek szerkesztésére, valamint a helyelőzmények egészének vagy valamely részének törlésére.

IDŐVONAL FELKERESÉSE Új lapon nyílik meg

 

 

Egyébként más faja előzményeket is meg tudsz tekinteni itt: https://myactivity.google.com/more-activity

Nézd meg ezeket is!

Érdekesnek találta cikkünket?
Legyen Ön is a támogatónk!


A Hireink.hu kiáll a függetlenség, a sokoldalúság és a szabad véleménynyilvánítás mellett. Ha Önnek is fontosak ezek az értékek, akkor támogasson minket! Támogatásával hozzájárul a Hireink.hu szerkesztőségének működési költségeihez.


„Régóta olvasom a Hireink.hu-t és a cikkei között minden nap találok érdekfeszítőt!” V. Henrietta - Támogató


„Jó látni, hogy van olyan híroldal is, ahol a korrekt tájékoztatás a legfontosabb, és nem a bulvár vagy a politika uralja a cikkeket. Köszönöm.” N. Tamás - Támogató


Csatlakozzon programunkhoz és támogassa munkánkat egyszeri vagy rendszeres hozzájárulással!

 

 

Támogatom a Hireink.hu-t

 


Miért gyűjt a Hireink.hu támogatást?
A médiaipar hirdetéseken alapuló üzleti modelljére jelentős nyomás nehezedik főleg a nagy technológiai vállalatok részéről. Támogatási akciónkat annak érdekében indítottuk, hogy ezeknek a hatása mérsékeltebben érintse működésünket, és továbbra is a tőlünk telhető legmagasabb színvonalon szolgáljuk ki az olvasóink igényeit.

Megjelenteti-e a Hireink.hu valahol a támogatók nevét?
Nem. A támogatóink nevét sehol és semmilyen formában nem hozzuk nyilvánosságra, mivel ezt bizalmas információként kezeljük. Bárhogyan és bármennyivel is támogat minket, mi büszkék leszünk Önre! Büszkék leszünk, mert Ön is tesz cikkeink szabad elérhetőségéért, a független Hireink.hu működéséért.

TÁMOGATÁSÁT KÖSZÖNJÜK!

 

A weboldal támogatója a MarketingMentorod.hu - Az automatikusan működő marketing rendszer!


A weboldal támogatója a radarhirdeto.hu hirdető oldal.
Radar Hirdető Rendszer Hirdetésfeladás itt - Itt mindenki hirdet! - Itt mindenki hirdethet! - radarhirdeto.hu


Hireink.hu
- Politika és bulvár mentes, pozitív híroldal.


Figyelem! Az itt látható cikk másolása és tartalmának megjelenítése más weboldalakon csak abban az esetben lehetséges, ha ennek a cikknek, mint forrásnak a pontos megjelenítése is megtörténik. Ellenkező esetben nem járulunk hozzá más weboldalakon történő megjelentetéséhez!

Ha érdekesnek találtad, kérlek oszd meg másokkal is! Köszönöm!

 

Töltsd le ingyenes tanulmányunkat, amiből megtudhatod...


Hogyan csábíthatod magadhoz még akár a konkurensed vevőit is?

OKÉ, LETÖLTÖMFigyelem! Ha neked túl sok a vevőd, akkor ez nem neked szól! Jobb ha nem tudod meg, mások hogyan fogják elcsábítani a vevőidet! Ha ezt a szöveget nem akarod többé látni, kattints ide:

KÖSZÖNÖM, NEM ÉRDEKEL